Sernik jest absolutnie banalny w przygotowaniu i idealny na upały!

PRZYGOTUJ:

– 300 g chudego serka ( u mnie Bieluch Lekki)

– 720 g gęstego jogurtu naturalnego (u mnie jogurt chudy 0% tłuszczu bez laktozy Maluta)
– 20 g żelatyny WĘCEJ


Spring rollsy to popularne danie kuchni azjatyckiej i chińskiej. Danie iście znakomite na wiosenno-letnią porę, w wersji domowej, ja i na wynos, w wersji na słodko, jak i wytrawnej, w wersji dla mięsożerców, jak i wege.  Do tego robi się
WĘCEJ


Znacie „przepis” na sylwetkowy sukces? 😉

 70-80% to dieta, a 30-20% to trening.


Proste. I prawdziwe!

Sylwetkę przede wszystkim „robimy” w kuchni, jednak zapewniam, rezygnując z treningów, nie będziemy zadowoleni z odbicia w lustrze..

Ok. Ogólniki ogólnikami, ale jak przełożyć WĘCEJ


PRZYGOTUJ:
– 50 g płatków owsianych
– 190 g pełnoziarnistej mąki orkiszowej
– 50 g mąki kukurydzianej

– żółtko jaja
– 60 g oleju kokosowego
– 500 g rabarbaru
– 1/2
WĘCEJ

PRZYGOTUJ:
Ciasto:
– 100 g mąki gryczanej (można zmielić kaszę)
– 100 g mąki kukurydzianej
– 50 g mąki ryżowej
– 5 g proszku do pieczenia
– 125 g oleju kokosowego

WĘCEJ